Minnelijke Incasso

Een incasso in gang zetten gaat bij MAK Incasso bijzonder eenvoudig.

U dient eenvoudig uw vordering in.

U kunt door hier te klikken eenvoudig uw vordering indienen. U vult de gegevens in en u voegt de documenten toe zoals de factuur, de herinneringen en (bij consumenten) de 14-dagen brief.
En dat is het. Vervolgens maken wij u een dossier aan met uw vordering.

Meerwaarde incassobureau

Zoals u mag verwachten van een gerenommeerd incassobureau, pakken we het direct grondig aan. We controleren alle gegevens en maken het dossier compleet. Deze zorgvuldige en sterke aanpak betekent dat wij altijd volledig voorbereid zijn op het complete incassotraject tot en met een eventuele rechtszaak.

Wat doen wij?

Wij versturen binnen 24 uur de eerste sommatiebrief. Het bedrag van uw vordering wordt verhoogd met wettelijke incassokosten. Die incassokosten hoeft u niet te betalen – die verhalen wij op de debiteur! U start dus een incasso zónder kosten en mét een incassobureau aan uw zijde.

Hoog slagingspercentage

Door onze correcte, slagvaardige en snelle werkwijze realiseren wij een hoog slagingspercentage van gemiddeld 91%. Nog een belangrijk voordeel van een consequent incassobeleid: het betalingsgedrag van uw klanten verbetert vaak aantoonbaar. Onze correcte en stipte werkwijze zorgt dat u serieus genomen wordt, terwijl de klantrelatie behouden blijft.

Betalingen

Zodra u de vordering uit handen geeft, dient uw debiteur de factuur en de bijkomende kosten via MAK Incasso te betalen. Die betalingen komen op onze rekening binnen. Het geld staat daar veilig gereserveerd voor uitbetaling en het kan niet voor andere zaken gebruikt worden.

Incasso loont

Ook voor kleine bedragen starten wij de incasso. Dus waarom zou u het niet doen?

Het kost u nauwelijks tijd.

Als incassobureau bereiken wij meer.
Wij houden u continue op de hoogte. Aarzel dus niet om al uw vorderingen in te dienen. Er zijn voor u geen kosten aan verbonden. Als we met deze buitengerechtelijke incasso geen resultaat behalen, dan bekijken we samen met u of we gerechtelijke stappen zullen ondernemen. Daarbij doen we niets zonder uw uitdrukkelijke instemming.