Laatste aanmaning versturen (14 dagen brief)

Een 14-dagen (WIK) brief is een wettelijk verplichte laatste, voor uw debiteur kosteloze, herinnering die wij naar uw debiteur versturen. Deze verplichting geldt alleen voor niet voor zakelijke vorderingen.

Voordat buitengerechtelijke incassokosten in rekening gebracht mogen worden, moeten wij uw debiteur 14 dagen de gelegenheid geven (Na ontvangst van deze brief) om alsnog zonder bijkomende kosten de vordering te voldoen. In deze “kosteloze” aanmaning moet expliciet worden vermeld welke exacte kosten er worden berekent, als er niet binnen deze 14 dagen na ontvangst van die brief betaalt wordt.

Er wordt regelmatig gesproken over de ‘Wet Incassokosten’ oftewel de WIK; de regeling heet officieel: “Besluit Vergoeding voor Buitengerechtelijke Incassokosten” en is officieel ingegaan op 1 juli 2012. Deze kosten mogen, indien aan alle voorwaarden is voldaan op grond van artikel 6:96 BW bij uw debiteur in rekening gebracht worden.

Geef uw klant nog één kans met een laatste aanmaning. Vul  hieronder online uw gegevens in, de gegevens van uw debiteur en de details inzake de vordering. Wij printen daarna de laatste aanmaning op MAK Incasso briefpapier en uw klant dient binnen 14 dagen (na ontvangst van die brief) de vordering te voldoen. Indien wij een mobiel telefoonnummer en e-mail adres hebben van uw debiteur ontvangt deze de WIK brief ook per mail en indien mogelijk via Whats App.

De kosten voor het versturen van deze laatste aanmaning bedragen € 25,00 (exclusief btw) en u ontvangt hiervoor een factuur van MAK Incasso BV. Indien Uw debiteur binnen de gestelde periode betaald rekenen wij geen extra kosten en sluiten wij het dossier. Indien uw debiteur niet heeft betaald kunnen wij voor u de incassoprocedure opstarten conform onze reguliere voorwaarden en tarieven. Klik hier om de tarieven te bekijken. Het snelste is om een mail te sturen of te bellen naar 0320 – 202042 en wij regelen het direct.

MAK Incasso

Postadres:
Zilverparkkade 7
8232 WJ LELYSTAD

Bezoekadres:
Zilverparkkade 7
8232 WJ LELYSTAD

 +31 (0)320 – 20 20 42
 info@makincasso.nl

KvK: 81641079

Opdrachtgever

Gegevens debiteur

Gegevens vordering

Upload uw bestanden. (Max 5)

Klik hier voor de incassovoorwaarden

MAK Incasso: uw incassopartner

Betalen uw klanten steeds later? MAK Incasso helpt! MAK Incasso incasseert uw openstaande facturen snel en met respect voor uw klanten. Hoe klein of groot uw vordering ook is.

Dien nu uw incassovordering in

Eenvoudig uw incassovordering online indienen en volgen.